2e keus?

Zoals in het vorige bericht lezen en te zien is komen wij volgend jaar uit voor Bayer 05 Uerdingen. Via Eddy Lamers zijn wij in contact gekomen met dit Duitse triathlonteam. Op zijn site beschrijft Eddy ons als 2e keus, maar wij zijn vastberaden om te laten zien dat ze er goed aangedaan hebben om met ons in zee (oder Mer auf Deutsch?) te gaan. En daarbij, Eddy is eigenlijk al te oud om op Bundesliga niveau mee te draaien ;-)

Ons debuut voor Bayer staat inmiddels gepland en wel op eigen bodem, namelijk tijdens de UTT triathlon in Enschede op 10 mei samen met Klaus Schlter en Uwe Kappelhoff. Verder starten we op 30 mei in Herscheid (Evert de Teamsprint, Diederik de individuele sprint), 6 juni in Hannover (sprint), 5 juli in Grimma (OD) en we sluiten ons Duitse seizoen naar alle waarschijnlijkheid af op 29 augustus in Schneeberg (OD).

Al met al een mooi rijtje wedstrijden waar we de strijd aangaan in een sterke competitie bij unsere neue Deutsche Freunden en zo komen we nog eens ergens! Overige wedstrijden komend seizoen zijn te zien onder planning.

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.