Je bekijkt nu De 4e triathlonbroer

De 4e triathlonbroer

Vorig jaar kreeg ik regelmatig de vraag van triathleten: “Ga jij hier ook echt mee verder?” Jazeker! Was mijn antwoord, alleen al om de triathlon van Gendt in normaal weer te doen. Toen ik hoorde dat er naast de eredivisie ook een 1eDivisie kwam wist ik meteen dat ik hier wilde starten. Je start individueel, maar toch met een team. Als teamsporter is dit dus erg gezellig. Naast voetbal dus ook triathlon.

Dit seizoen start ik met “Team4Talent Allstars” een diverse groep met allemaal triathlon beginners uit Huissen en Marcel ‘Motivator’ Gierman. Aanstaande zondag start mijn seizoen: de DUIN triathlon Almere. Meteen een Olympische afstand PANG! Mijn teammaten hebben al 1 wedstrijd gedaan, helaas kon ik hier niet bij zijn.

Naast Almere start ik ook in Oud Gastel, een 1/3e triathlon. Een week later is de triathlon van Gendt. Verder weet ik nog niet precies waar ik start, in ieder geval nog een 1eDivisie wedstrijd.

Bouke Scheltinga

Bouke, ook wel bekend als Brace. Ook al heeft hij allang geen beugel meer, hij blijft de jongste van het stel. Een echte Aloha-boy, maar start in de 1eDivisie voor TC-Twente.