Je bekijkt nu Aangehouden tijdens training deel 2

Aangehouden tijdens training deel 2

Zojuist op de deurmat: een boete van 60,- voor het overschrijden van een doorgetrokken streep met de fiets. Aan de politieagenten had ik vriendelijk verzocht: zoek mn site even op voordat je die boete gaat uitschrijven. Daar heeft iemand van de politie Arnhem dus de tijd voor genomen, maar nadat ik al een berichtje had geplaatst over deze situatie, zie het vorige artikel.

Uiteindelijk is er (naar aanleiding van mijn stukje?) een boete uitgeschreven die in mijn ogen niet helemaal klopt: zoek de spelfout, en ik heb samen met Marcel een verklaring van zeker een half uur gegeven… (zie ook foto’s)

Tevens als bewijs van bezoek aan deze site heeft de betreffende agent even een kopietje naar mij mee gestuurd Gnant? Of terecht? In ieder geval, als de politie Arnhem nog een keer deze site bezoekt: mijn excuus voor het bericht hieronder, niet echt gepast, ik zal het nooit meer doen, kunnen we nu de boete verscheuren, en weer vriendjes zijn? Trouwens, mooie slogan: waakzaam en dienstbaar

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.