Je bekijkt nu Aloha

Aloha

Aloha vanaf Hawa! Even een kort berichtje, het is nog steeds super hier!! Sinds vandaag gaan alle merken los op de expo, van alles gratis, testen, nieuwe modellen, echt het mooiste, beste en duurste spul staat hier! Ook alle vedettes komen hun sponsorverplichtingen na, dus veel fotos! Aan handtekeningen heb je niets, maar met iemand op de foto is toch wel leuk voor later.

Training doe ik weinig, beetje zwemmen, beetje fietsen, beetje lopen Het heeft toch niet veel zin, en ik heb toch niet veel zin. De uitnodigingen voor de feestjes stromen echter binnen! Zojuist bij de Slowtwitch.com meeting geweest in het Blue Seventy huis, erg gezellig en goed lokaal bier. Van de eigenaar van K-Swiss een uitnodiging gehad om zondag naar een after party te komen, its gonna be awesome!

Vanmorgen een zwembattle gehad met Maarten van der Weijden, die is door Blue Seventy ingevlogen om wat promotionele werkzaamheden te verrichten. Wie hem zou verslaan in een race naar de koffie boot toe zou een nieuw speedsuit verdienen. Die gast zwemt echter nog steeds zo hard als hij groot is: heel erg. Een korte tijd na Maarten kwam ik als 2e binnen, en kreeg een mooie Kona Limited Edition zwembril!

Gister naar Vulcano Parc geweest, erg indrukwekkend al die lava, kraters, magma, tunnels, rook, zwavel en alles. Eind rijden, erg warm, erg viel Spa. Trouwens best gek, ik praat al ruim een week alleen maar Duits en Engels. Het switchen tussen talen levert soms rare situatie op als mengelingen van woorden zinnen die totaal nergens op slaan

Verplaatsen doen we inmiddels weer per Anhalter. Dat is dus liften in Duits en macht erg viel Spa. Zo kregen we o.a. een lift van de eigenaren van Ceepo, een paar surfdudes, een opgemaakte, opgepompte en opgelifte 49 jarige vrouw die wel 3 keer dezelfde vragen stelde, en van 2 chicks in een cabrio. Wij hebben ook wel geluk hoor.

Dat was het voor nu, ik ga slapen, dit keer wel vroeg en geniet van de plaatjes!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.