Je bekijkt nu Back on track!

Back on track!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met mijn stage bij Twinfield. Hierdoor heb ik het winterseizoen een stuk minder kunnen trainen dan normaal (slechts zo’n 2-5uur per week). Afgelopen maandag heb ik mijn eindpresentatie gegeven, en het harde werken heeft wel zijn vruchten afgeworpen voor school. Mijn eindcijfer was een 8!

Afgelopen week de training weer opgepakt en ik merk na drie looptrainingen op de piste, dat ik alweer progressie maak. Komende maanden dus weer veel en goed trainen naar komend seizoen toe!

De plannen voor komend seizoen? Komend jaar kom ik in twee sterke triathlon competities uit. Voor Bayer Uerdingen start ik in één van de sterkste (misschien wel de sterkste) competitie van de wereld: de Eerste Bundesliga (Duitsland). In Nederland ga ik van start in de Eredivisie voor team Squadra Eindhoven!
Mijn belangrijkste wedstrijden voor dit jaar zullen het NK Sprint (Groningen) en het NK Olympische afstand (Veenendaal) worden.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden!

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.