Je bekijkt nu Bruggenloop in Nijmegen

Bruggenloop in Nijmegen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Vanuit mijn werk kwam het idee om met een aantal collega’s afgelopen woensdag te starten bij de Bruggenloop Nijmegen. Het was door mijn stage alweer een poosje terug dat ik mijn collega’s had gezien, dus erg leuk.

Doel? Lekker lopen en een beetje sparen voor het NK Duathlon van zondag. De wedstrijd was erg groot (1950 deelnemers) en er stonden erg sterke jongens op de startlijst, dus geen podium kansen.

Doordat ik nu fulltime stage loop in Hoevelaken is de vorm niet zo best. Mijn trainingslogboek is erg leeg en alleen de weekenden zijn gevuld.

De 7,2km waarover de wedstrijd ging finishte ik in 23:56, goed voor een 13e plek. Winnaar was Jesper vd Wielen in een tijd van 21:29. De volgende en voor mij laatste wedstrijd van het seizoen is zondag. Het Nederlands kampioenschap Duathlon in Tilburg, waar Evert ook start.

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.