Cornelis tweede in Hengelo

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd
Pos Naam Eindtijd
1 Roland Besselink 00:56:25
2 Cornelis Scheltinga 00:56:57
3 Wico Hopman 00:57:08
4 Remco Siers 00:57:50
5 Marco Vernooij 00:58:05

Afgelopen zondag was de triathlon van Hengelo. Omdat ik hier vorig jaar ook al de 1/8e heb gedaan, was dit een ideaal moment om te kijken hoeveel progressie ik afgelopen jaar heb gemaakt.

Het zwemmen in een zwembad is altijd druk en niet erg ontspannen. Ondanks dat kon ik toch redelijk goed mn eigen tempo zwemmen. Op de fiets kwam ik direct achter een sterke fietser te zitten. Met hem heb ik mooi de 20 km mee kunnen rijden, hoewel ik wel een paar keer flink gas heb moeten geven om erbij te blijven. Het lopen ging ondanks het harde fietsen erg lekker en ben ik naar een tweede plaats (achter Roland Besselink) gelopen.

Met een eindtijd van 56:57 was ik erg tevreden en ongeveer 4:30 sneller dan vorig jaar.

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.