De weg der geleidelijkheid

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Het is april, de zon schijnt en het begint nu echt te kriebelen. In mei staan de eerste wedstrijden gepland en ik merk in de trainingen dat ik steeds sterker begin te worden. In februari heb ik even wat minder kunnen lopen door een irritatie aan de M. Peroneus (spiertje aan de zijkant van het onderbeen), maar na 3 weken wat alternatief getraind te hebben kon ik de looptraining weer oppakken.

De trainingsomvang is net als voorgaande jaren ook dit jaar weer wat opgekrikt. Door ieder jaar iets meer te gaan doen hoop ik een mooie en geleidelijke ontwikkeling door te maken die ik op deze manier zo lang mogelijk kan doortrekken. De basis van mijn trainingen liggen nog steeds op het technische vlak. In elke loop en zwem training heb ik wel een techniekaccent waar aan gewerkt moet worden. Ook mede hierdoor weet ik ieder jaar weer een stapje in de goede richting te maken. Of het me dit jaar weer gelukt is? De tijd zal het leren.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.