De zomer komt eraan!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

De zomer, wat verlang ik ernaar! De tijd van het fietsen in korte mouwen. Niet langer meer die dikke winterjas aan, maar gewoon lekker in t-shirtje over straat. Heerlijk! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de openwater trainingen (zie video) en wedstrijden die eraan zitten te komen!

Met de trainingen gaat alles prima. Wat lopen betreft heb ik helaas een achterstand opgelopen door een knieblessure waar ik net van ben hersteld, maar ik heb veel vertrouwen dat ik komende maand weer op niveau kom.

Mijn wedstrijdplanning is nog niet helemaal rond. Ik heb me ingeschreven voor mijn eerste 1/4e triathlon in Gendt. Dat is dé triathlon uit de omgeving. Veel publiek, veel bekenden, mooi parcours en… een mooie kersenkonining.

De zomer, wat verlang ik er naar! Hier rechts een video die ik vorig jaar, aan het einde van het seizoen, van Evert heb gemaakt tijdens een openwater training in Maurik.

Ga achterover zitten in je stoel, start de video op fullscreen, geniet van de beelden, geluiden en voel de magie.

[vimeo]http://vimeo.com/5031446?hd=1[/vimeo]

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.