Diederik heeft enkelblessure

Toen ik de dag voor mijn eerste halve triathlon pijn had aan mijn enkel dacht ik dat het niet zo ernstig zou zijn, dat het na wat rust wel weer over zou gaan. Helaas niet, na een paar weken rust was de pijn weg maar kwam na 2 looptrainingen nog heftiger terug. Via de huisarts heb ik in het ziekenhuis in Zevenaar vrij snel een MRI scan gehad. Het resultaat was niet best: vocht in mijn rechter enkel en een ontstoken botvlies. Rust, voet omhoog en vooral niet belasten was het advies. Inmiddels heb ik al 8 weken niet hard gelopen, gelukkig kan / mag ik wel fietsen en zwemmen. In eerste instantie vond ik het niet zo erg om geblesseerd te zijn maar aangezien ik nog steeds niet echt verbetering voel wordt het nu langzamerhand vervelend. Ik zou graag gaan opbouwen en aan de slag gaan voor het komende seizoen maar dit zit er nog even niet in. Ik heb mezelf voorgenomen dat wat er ook gebeurd, de maand december loop ik niet. Daarna zien we weer verder. Ik houd jullie op de hoogte!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.