Je bekijkt nu Gas geben und Spass machen 2

Gas geben und Spass machen 2

Afgelopen donderdag heb ik een trainingswedstrijdje gedaan in Westervoort. Het was voor de 2e keer dat er bij sports planet een triathlon georganiseerd werd met keuze uit een halve of een kwart. Een leuke wedstrijd, goed georganiseerd en veel bekende die meededen. Ik startte op de kwart en heb er echt een training van gemaakt. Nog wel even hard gezwommen, maar daarna gewoon lekker gefietst en gelopen zonder me zelf moe te maken. Wel was dit nog snel genoeg voor de overwinning. Op de halve won trainingsmaat Eddy Lamers.

3 dagen later mocht ik weer van start voor onze Deutsche Freunden van Bayer Uerdingen in Gladbeck. Dit was een teamwedstrijd, meetellend voor de NRW-liga, waarbij je met 4 man start en zo snel mogelijk met elkaar de finish moet bereiken. Dit ging bij ons zo goed dat we de snelste tijd van de dag neerzetten en zo mocht ik voor de 3e keer in een week op het hoogste podium plaatsnemen.

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.