Je bekijkt nu HBO diploma in de pocket!

HBO diploma in de pocket!

Na precies 4 jaar studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen was het maandag een mijlpaal in mijn leven: na 6 maanden afstuderen gaf ik mijn eerste afstudeerpresentatie. Gelukkig ook de laatste. Ik heb mijn HBO papiertje in de pocket! Ik mag mezelf nu officieel Bachlor of Information, Communication and Technology in de richting Communication and Multimedia Design noemen! Dat moest gevierd moest en zou gevierd worden! Daardoor uiteraard verslapen voor de zwemtraining de volgende ochtend, maar gelukkig werd dit wel begrepen.

Tot aan de Ironman van Engeland ga ik mij op de triathlon richten en vakantie houden. Ik heb nog wel wat klusjes te doen, en mijn bijbaan gaat ook gewoon door dus vervelen zal ik me niet. Als ik me kwalificeer voor de Ironman van Hawaii trek ik dit nog door tot oktober. Daarna weet ik het nog niet precies, alhoewel… om niet te vervallen in kansloos burgerschap lijkt me werken niet de meest voor de hand liggende optie ;-)

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.