Je bekijkt nu Hollandes Krijgers aflevering 3: Bodi Worstelen

Hollandes Krijgers aflevering 3: Bodi Worstelen

In een televisie programma is het moeilijk om alles te laten zien wat er gebeurd. Toch vind ik dat er in week 3 bij de Bodi stam vrij veel essentile dingen zijn weggelaten. Veel aandacht ging uit naar Emil, die zijn ding niet kon doen in de sport, minder aandacht ging uit naar de sport zelf. Waarom kwam Arjan niet verder dan de 1e ronde? Waarom werd ik in de 2e ronde uitgeschakeld? Wat zijn de regels? Jammer, maar een echte sportuitzending vond ik dit zeker niet.

Bij de Bodi hebben we geen makkelijke week gehad. Dat was ook op tv goed te zien. 6 dagen lang met deze mensen is echt vermoeiend want een nee als antwoord kennen ze niet, en het weigeren van bepaalde dingen wordt dan wel erg lastig.

Verder de hygine, probeer het je eens voor te stellen: in het hele dorp staat 1 boom, daaronder wonen deze mensen. Kinderen pissen daar op de grond, tijdens het ontbijt wordt er op de grond gekotst, koeien schijten er en de stamleden spugen de hele dag in het rond. s Avonds ga je hier weer liggen om de nacht door te brengen Echt absurd!

Het meest idiote was nog wel de 2 kids die je ook ziet worstelen in de aflevering: op een hete middag vervelen ze zich, wat doen ze? Breken een stuk door de zon gestolde koeienstront open en beginnen figuurtjes te kleien van de dampende inhoud.

Owja, tijdens het ontbijt heb ik net zo zitten kotsen als Emil, maar ook dat hebben ze weggelaten: I’ve been cut out!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.