Hollandse Krijgers – TV promo’s!

Laatste 2 weken veel reacties gehad van mensen die me op tv gezien hadden. Dus ging ik maar eens opzoek naar de Hollandse Krijgers Promo’s. Een aantal uren Veronica opgenomen en tussen de programma’s door gezapt naar de reclames (beetje omgekeerder wereld…). Het was de moeite waard, want zie hier: 2 verschillende HK promo’s! Ook hangen er posters in bushokjes en abri’s en dergelijke. OnderĀ foto’s een plaatje. Je kan ze trouwens (na aanmelden, als de promo actie voorbij is) gratis afhalen bijJCDeceaux in Diemen! Wie wil nou niet zo’n vette poster boven z’n bed hebben hangen? Helaas sta ik er zelf niet op, maar is het Derk die de show steelt… Als iemand nog een andere promo ziet, laat het danĀ ff weten, dan probeer ik die ook te bemachtigen en online te zetten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MfOvZgkanck[/youtube]

Verder ben ik van plan na elke uitzending hier mijn verhaal te doen over wat er die week gebeurd is en hoe ik vond dat het in de uitzending gebracht is. Er zit natuurlijk een flink verschil in de 45 minuten die er uitgezonden worden en de week die wij bij die stam geweest zijn.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.