Je bekijkt nu ICM Trainingen

ICM Trainingen


Voor mij zit de trainingsweek erop, totaal 20,5uur getraind. Maandag begonnen met wat uitfietsen van de Bridge to Bridge van vorige week zondag, 63 kilometers in 2uur15. Handig gecombineerd met een dagje werken in Odijk.

Dinsdag in het druilerige omstandigheden met veel wind 3uur gefietst, met 3x 20 minuten op Ironman hartslag. 95 kilometer in 3uur. Was deze dag wel een beetje moe, en had stijve benen.

Woensdag de hele dag gewerkt (moet ook nog gebeuren), s avonds extensieve interval gelopen, totaal 1uur20 met 6×5 minuten marathontempo. Exact 20 km!
Donderdag was echt een lange dag: s ochtends in de Koppel gezwommen, 3600 meter met veel ABCs (armen, benen en combinatie) van 300 meter, en extensief wat 400tjes met pull en / of paddels. Daarna thuis goed ontbeten en de fiets op, 5 uur rijden. Het weer was prima, en mn iPod had gelukkig een volle batterij. Alleen fietsen is niet echt mijn ding, ik ben meer een gezelligheidsmens en houd ervan om met wat andere atleten te trainen. Na 5 uur had ik er 156 kilometer opzitten, dat is dus 31,2 gemiddeld. Niet slecht gezien de omstandigheden, weer veel wind, en toch ook wat heuvels / bergjes op de postbank meegenomen voor de afwisseling.

Vrijdag 2u20 gelopen, en aansluitend 40 minuten uitgefietst. Lopen ging ongeveer met 12 per uur, dus 28 km en fietsen ging rond hartslag 100, dit kwam neer op ongeveer 25 gemiddeld.
Zaterdagochtend om 5:15 opgestaan om te gaan trainen in Zeist, daar veel gewerkt aan techniek: eerste kern contra bewegingen (het bovenwater werk) en in de tweede kern het onderwater gedeelte, de stuwing. Dat was lang geleden, en had er duidelijk moeite mee. Uiteindelijk ongeveer 3000 meter gezwommen in ongeveer 1u45. Daarna weer de hele dag gewerkt.

Vanmorgen was in de enige open water plas van Arnhem (Rijkerswoerd) het Open Arnhems Kampioenschap triathlon, georganiseerd door vereniging TVA. Altijd goed georganiseerd, en een laagdrempelige, gezellige wedstrijd met veel atleten uit de regio. Voor de meeste ook echt de laatste wedstrijd van het seizoen, en zo een gezellige afsluiter. 600 meter zwemmen ging prima, ik kwam zelfs als eerste uit het water! Had ik van te voren niet gedacht met oud wedstrijdzwemmer Bas Hageman en meer vis dan mens Eddy Lamers aan de start. Ik had duidelijk wel de juiste startplek gekozen, want kon zeker 10 meter meer lopen dan de rest, dat was een groot voordeel. Fietsen heb ik niet echt gas gegeven, na 3 kilometer sloot Eddy aan, en samen hebben we de overige 23 afgelegd. Lopen was 6 kilometer, en doordat ik mn sokken aantrok, en op trainingsschoenen liep was Eddy na de wissel al weg. Snel heb ik hem weer bijgehaald, en tot aan 5 kilometer hebben we samen gelopen. Toen heb ik mijn tempo wat laten zakken, en kon Eddy solo naar de overwinning lopen.

ICM Trainingen ondersteunt mijn deelname aan de Ironman Hawaii financieel. ICM biedt professionele opleidingen en trainingen op het gebied van Persoonlijk en Algemeen management, Communicatie, Marketing & Sales, Financieel management, Project- en Personeelsmanagement, Trainen & Coachen als beroep. ICM onderscheidt zich door:Logo ICM Trainingen

Kwaliteit
* Topdocent-Trainers
* ICM leermethodes®
* Hoge evaluatiescores (8 tot 9)
* Officieel gecertificeerd

Resultaat
* Praktijkgericht
* Werkgever profiteert
* Persoonlijk actieplan

Persoonlijke aandacht
* Persoonlijk advies
* Kleine deelnemersgroepen
* Uitmuntende dienstverlening

Kortom: Met ICM ontwikkel je jezelf naar een Topprestatie!
Kijk voor meer informatie op http://www.icm.nl of bel voor professioneel advies tel. 030 29 19 888.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.