Je bekijkt nu IronMan UK

IronMan UK

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: volgend jaar maak ik mijn triathlondebuut op de lange afstand! En om het dan maar meteen goed aan te pakken in de IronMan van Engeland in augustus. Ik denk dat dit voor mij het juiste moment is om dit te doen, vanaf januari tot juni ga ik afstuderen en als student heb ik de topsport status gekregen. Dit betekend dat ik de mogelijkheid heb om te trainen op momenten wanneer mij dat uitkomt. Ter voorbereiding zal ik half juni starten op de halve triathlon in Bocholt. In eerste instantie dacht ik aan het NK midden afstand in Nieuwkoop maar dat is toch een paar weken eerder dan Bocholt, en een kilometer langer zwemmen. Overige wedstrijden waar ik in het voorjaar zal starten worden later hier bekend gemaakt! Matthijs: bedankt voor de info over de IM UK!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.