Kona 2010: Finish?

Zo ongeveer nu hoop ik over de Alii Drive te rennen en laat ik me voor de 4e keer toeschreeuwen: YOU ARE AN IRONMAN!!!! Ik hoop dat ik kan genieten, en dat ik er wat van kan herinneren. In de UK lukte dat namelijk niet zo. Laatste 10km daar is een zwart gat. En ik hoop dat ik niet zo teleurgesteld ben als hier vorig jaar en in NZ. In NZ was het niet zo erg, maar toch wel een dubbel gevoel.

Goed, wie is er nog wakker??? In ieder geval bedankt voor de online support, ik ga er hier nu ook een punt achter zetten en ga slapen. Eerst nog even de haren van m’n gezicht af schrapen en dan ben ik helemaal klaar voor morgen! Wel serieuze angst voor die zwemstart…

Owja, iedereen die me NU persoonlijk wil spreken (als ik uberhaupt gefinisht ben): bel naar 0900-0696, dat is een nummer van http://www.buitenlandbellen.nl, dan betaal je 2 cent per minuut om naar mijn Amerikaanse mobiel te bellen. Volg de instructies en draai mijn nummer: (+1) 808 989 9605 en wie weet neem ik zelfs op!

Eind tijd: 9:45:43.

Positie: 279 overall, 33e in z’n agegroup

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.