Je bekijkt nu Kona 2010: Start

Kona 2010: Start

Als het goed is lig ik nu in het water, en zijn we weg. Een lange dag voor de boeg! Hieronder een overzicht van mijn splits van vorig jaar:

Te hard gefietst, en te lange 2e wissel door een onnodige blocking penalty: Daniel (mijn Duitse vriend en in Kona 2009 ook huisgenoot) kwam voorbij en ik vroeg hoe het ging: fout! 4 minuten strafbox. Dit jaar dus niet.

Mijn strijdplan voor het zwemmen is als volgt: Pang! Koers!! Uhh, ja, en nee: vorig jaar veel te veel gedronken onderweg, daar werd ik niet blij van. Mijn zwemtijd was echter niet verkeerd: 59:59. Ik hoop dit jaar wederom onder het uur te zwemmen. Mijn wissel gaat langzamer worden en in de video hieronder leg ik uit waarom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOczK9Yt_Qc[/youtube]

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.