Kona 2010: Start

Diederik Scheltinga
De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.
Kona 2010: Start
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Als het goed is lig ik nu in het water, en zijn we weg. Een lange dag voor de boeg! Hieronder een overzicht van mijn splits van vorig jaar:

Te hard gefietst, en te lange 2e wissel door een onnodige blocking penalty: Daniel (mijn Duitse vriend en in Kona 2009 ook huisgenoot) kwam voorbij en ik vroeg hoe het ging: fout! 4 minuten strafbox. Dit jaar dus niet.

Mijn strijdplan voor het zwemmen is als volgt: Pang! Koers!! Uhh, ja, en nee: vorig jaar veel te veel gedronken onderweg, daar werd ik niet blij van. Mijn zwemtijd was echter niet verkeerd: 59:59. Ik hoop dit jaar wederom onder het uur te zwemmen. Mijn wissel gaat langzamer worden en in de video hieronder leg ik uit waarom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOczK9Yt_Qc[/youtube]

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email