Je bekijkt nu Kona 2010: T2

Kona 2010: T2

Terwijl de geur van vers gebakken carbo cake de keuken uitsluipt hoop ik nu zo ongeveer te begin met lopen. Het plan is om weg te gaan op een marathon tempo van 3:25 en later te versnellen naar 3:20 als dat lukt. Dit betekend weg gaan op de Alii Drive met halve mijlen in 3min55, hele mijlen in 7min50. Als ik kan versnellen probeer ik dat als ik een goed ritme gevonden en als ik me goed voel. Prioriteit heeft blijven hardlopen, niet wandelen!

Vooral belangrijk dat ik goed blijf koelen. De hitte is de grootste vijhand hier op Hawaii. Als je eenmaal oververhit bent dan kom je daar niet meer vanaf. Vorig jaar was ik ook nog eens verbrand, en dan kan je je warmte ook niet meer optimaal kwijt. Dit jaar heb ik in m’n koerskleren gefietst. Me toch goed ingesmeerd maar mijn armen en benen zijn na 6 weken Hawaii redelijk wat zon gewend. Hopelijk mijn schouders genoeg beschermd tegen de zon.

En wat plaatjes van afgelopen week!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.