Kona 2010: Verhuisd!

Het gaat allemaal wel erg snel hier… Zoals ik gister al schreef kwamen er 2 extra mensen wonen, ook blowende, werkloze, tv kijkende figuren. Ze slapen in de woonkamer zonder meubels en voor 1 dag en nacht deelde ik 1 badkamer + wc met 6 anderen.

Vanmiddag wilde ik een uiltje knappen na een rambo sessie in het zwembad en 2u30 over de bloehete Queen K met 2x45min racepace, mocht de muziek niet zachter en de deur niet dicht. Zo werkt het natuurlijk niet. Dus ff bij het appartementenverhuurbedrijf langs waarvan ik vanaf a.s. Dinsdag sowieso al een plekje zou huren. Mocht ik vandaag gewoon al intrekken, voor gratis! Zie ook de video…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gIqsDd-abFU[/youtube]

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.