Je bekijkt nu Laatste bericht voor de wedstrijd

Laatste bericht voor de wedstrijd

Laatste nachtje slapen staat voor de deur, ben niet nerveus, wel gezonde wedstrijdspanning. Alles is zo relaxt hier, dus ik ook. Morgenochtend is het wel anders. Onderweg naar het inchecken fietste we Chrissie Wellington tegen het afgetrainde lijf, even een klein foto’tje vanaf de fiets gemaakt, wel een spontaan figuur!

Inchecken was echt maf, je krijgt een persoonlijke begleider mee die je meeneemt naar je plek in de wisselzone. Hij houdt je fiets vast als je je spullen klaarmaakt, hij draagt je tassen als dat nodig is en maakt wanneer gevraagd een foto. Super gaaf! Daardoor wel wat minder de gelegenheid gehad om de tijdmachines van de topatleten te bekijken.

Ik ben er klaar voor, heb me afgelopen week mentaal opgeladen en heb er vooral zin in. Ik zie op tegen zondag, omdat ik weet hoeveel pijn het kan doen. Zondag moeten we namelijk al onze spullen inpakken, inclusief de fiets in de koffer, en het appartement schoonmaken omdat we maandagochtend heel vroeg naar Maui vliegen. Maargoed, eerst maar eens het Ford World Championship Ironman Triathlon tot een goed eind brengen!

Iedereen ontzettend bedankt voor alle support via mail, twitter, sms, gastenboek en via via. Dat doet me echt goed! Ik probeer ’s avonds nog een bericht te posten! Nu eerst slapen.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.