Je bekijkt nu Magiqsoft & Eerste dag Hawaii

Magiqsoft & Eerste dag Hawaii

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Woensdag vertrok ik na een aantal stressige uurtjes inpakken met de trein vanaf Emmerich via Dusseldorf naar Hagen. Wel fijn, zowel op station Emmerich als Dusseldorf is er geen lift. Een grote backpack, fietskoffer en rugzak 2 keer 2 keer trap op en af. Op station Hagen werd ik opgehaald door Carla, met de auto naar haar ouders gereden en daar het begin van de vakantie gevierd met wat typische Duitse biertjes en broodjes met worst (zie ook de fotos hier rechts.)

Donderdagochtend op 5.00 jakkerde we met 170 over de autobahn richting flughafen Frankfurt. In eerste instantie stonden we op stand-by, en werd ons 600 euro geboden om een andere verbinding naar San Francisco te nemen. Dat ging zeker niet werken omdat we nog moesten overstappen naar Kona. Uitendelijk konden we toch mee, en had ik een plaatjes aan het gangpad naast een overdreven aardige Amerikaanse mevrouw die haar hele levensverhaal met mij deelde. Als beloning voor het luisteren kreeg ik wel al haar toetjes en chocolade repen.

De overstap op San Fracisco Airport was ok, wel erg streng die Amerikanen, heb daar al mijn vingerafdrukken en een foto achtergelaten. Zelf mn fiets en backpack uitgecheckt, en vervolgens weer ingecheckt op de vlucht naar Kona. Uiteindelijk landde we na 25 uur reizen op Kona! Hier bleek alle bagage aanwezig, behalve mijn backpack met daarin al mn kleren en (niet zo slim) mn armpads voor mn fiets. Zonder deze armpads kan ik mn stuurextenties niet vastmaken, dus niet sturen, dus niet fietsen. Als ik geen triathlon zou doen zou het niet zoveel uitmaken, maar graag zou nog een paar stukjes trappen voor volgende week zaterdag Nu afwachten of het misschien vandaag met de vlucht mee komt.

Ons appartement is super, zoals ook te zien op de fotos bij het vorige artikel, het uitzicht is werkelijk fantastisch en vannacht heb ik geslapen met de geluiden van de branding op het koraal en de gestolde lava.

Vanmorgen om 6.00 wakker geworden, dan wordt het hier ook licht en is het nog lekker koel buiten. Een goede kop koffie op ons balkon en daarna naar de zwemstart. Hier was het al best wel druk, veel atleten die zien en vooral ook gezien willen worden. Zwemmen was wennen in de oceaan. Het zout is niet zo erg, maar constante deining is wel wennen. Gelukkig kan ik hier nog een week aan wennen. Super mooi ook, de zon komt net over de vulkaan heen, die zelf nog in nevel gehuld is. De bladeren van de palmbomen krijgen een gouden randje en de oceaan kleurt azuur blauw. Op het verste punt werden we tijdens het zwemmen vergezeld door 2 spelende dolfijnen, echt gaaf! Ze maakte sprongen, en zwommen rondjes om elkaar, en om ons.

MagiQsoft heeft mij deze trip financieel ondersteund, en hoe langer ik hier ben, hoe meer ik dat ga waarderen! MagiQsoft is een dynamisch softwarebedrijf dat de wens van de klant altijd centraal stelt, dit betekent gebruiksgemak ongeacht hoe hoog de wensen ook zijn. Hierbij gebruiken wij altijd de volgende toverwoorden: innovatie, kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en gebruiksgemak.

MagiQsoft levert een breed scala aan diensten met name op het gebied van internet en mobiele communicatie. Ze bouwen o.a. (geavanceerde database gestuurde) websites, internet-applicaties en applicaties voor mobiele devices. Hun specialisatie betreft het bouwen van gebruikersvriendelijke content management systemen en het koppelen van websites aan backoffice systemen. Tevens houden ze zich bezig met streaming video en audio en het hosten van uw webapplicaties (via de Media Gateway in Hilversum).

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.