Je bekijkt nu Materieeldienst Bergambacht

Materieeldienst Bergambacht


Fail: ik wilde elke 2 a 3 dagen een berichtje online zetten over de voortgang naar Hawa, en ik heb gefaald. Drukte, andere prioriteiten, trainen en een weekendje Berlijn gooide wat roet in het eten. Maar vanaf nu (echt) elke 2 a 3 dagen een nieuw bericht, met fotos!

Vandaag vertrek ik met de trein van Emmerich naar Hagen in Duitsland, hier word ik opgehaald door Carla Nies, de vriendin van Daniel Huster (Competitor #1513) en overnachten we in Marienheide. Vervolgens vertrekken we morgenochtend om 9u55 vanaf Frankfurt naar San Francisco. Daar stappen we over naar Kona, waar we nog steeds op 1 oktober om 18u43 aankomen!

Appartement hebben we geboekt via Endurance Sports Travel, de organisatie van Ken Glah (10 keer top10 finisher op Hawa) Klik op de foto rechts voor fotos van ons appartement, en navigeer met je pijltjestoetsen om meer plaatjes te zien.

Sponsoring is ook rond, en mn racepak is gedrukt! Hier zullen ook snel fotos van online komen. De sponsor die ik in dit bericht wat aandacht wil geven is Materieeldienst Bergambacht (MDB).

MDB B.V. is een uniek verhuurbedrijf voor alle denkbare aannemersmaterieel. MDB verhuurt werkelijk lles: kranen, steigers, keten, units, liften, loodsen, bekistingen, machines en gereedschap. Kortom, meer dan 1.000 artikelen van gerenommeerde merken, universeel inzetbaar en stuk voor stuk in perfecte staat van onderhoud. Toebehoren zoals smeermiddelen, zaagbladen en beitels.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.