Nieuwsupdate!

PR 5k Evert: Evert heeft vandaag een nieuw PR gelopen op de 5 kilometer: 16,18. De Parelloop in Brunssum was erg goed bezet, Evert werd met deze snelle tijd 15e, 3e ‘Seven Hiller’ en met het Seven Hills Team was hij 2e.

Videoverslag Run-ATB-Run: het heeft even geduurd maar hier onder in beeld eindelijk een videoverslag van de run-atb-run op Papendal. Eddy, bedankt voor het lenen van je camera! Toch hoop ik ‘m volgend jaar niet nodig te hebben en gewoon zelf lekker mee kan doen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y43v-SwNOTM[/youtube]

Cornelis 3e in Zwemloop: ons 3e broertje Cornelis van 16 viel vorige week ook in de prijzen tijdens de zwemloop in Amersfoort; hij werd 3e bij de junioren b door een 5e looptijd overall, zijn eindtijd was 26.06. Zijn looptijd inclusief wissel (18,16) was 20 seconde sneller dan Evert toen hij deze leeftijd had. Dat beloofd wat?

Diederik 2 maanden naar Afrika: op 14 april vertrek ik voor 2 maanden naar Afrika om daar rond te reizen, bij lokale stammen te wonen en om te sporten! Het gaat om een tv programma van Eyeworks voor Veronica wat dit najaar uitgezonden wordt. Tijdens mijn verblijf in verschillende landen van Afrika zal ik zoveel mogelijk integreren bij de verschillende bevolkingsstammen en geen contact hebben met Nederland. Mijn avonturen zullen dus na 10 juni gedeeltelijk te lezen zijn, de rest zal op tv te zien zijn! Als ik eenmaal bekend ben kan ik natuurlijk niet meer normaal over straat, moet ik de tienermeisjes van me af slaan, zal ik gaan schnabbelen bij diverse shows, sta ik in de Privé en ga ik een singel uitbrengen… Yeah baby!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.