NK Offroad duathlon Almere

Morgen staat het eerste NK van 2012 op het programma: het ATC Profile van de Linde NK Crossduathlon in Almere. 8 km hardlopen, 20 km mountainbiken en 4 km hardlopen. Vorig jaar startte Cornelis in deze wedstrijd en finishte als 4e in de categorie <23. Helaas kan Cornelis dit jaar niet mee doen vanwege wat irritatie aan zijn knie. Wel komt hij coachen. Evert en ik verschijnen morgen wel aan de start. Ik kom graag naar de wedstrijden in Almere: leuke mensen en goed georganiseerde wedstrijden. Evert heeft zich last minute alsnog kunnen inschrijven Ik maak mijn wedstrijd debuut voor het Davilex Triathlon Team en ga voor een top 10 klassering op het NK.  We zullen zien, ik heb er zin in! Pang!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.