Je bekijkt nu Ondertussen in Den Haag

Ondertussen in Den Haag

Ja, mijn hele facebooktimeline staat er vol mee. Kennelijk zijn er veel mensen op lanzarote. Evert en Diederik zijn er daar twee gelukkige van. Niet te zuinig hoe zij met kilometers smijten. Ze zouden onderhand wel overgewicht hebben. #Kilometersvreten #Fitworden #hashtag.

Wegens blessures heb ik eigenlijk nooit zoveel kunnen lopen. Jammer, maar naast oefeningen is er weinig aan te doen. Vier weken geleden weer eens een loopje gedaan: 5,2 in 19’37 #tevreden #maarkanbeter

Zolang ik voorzichtig ben en goed naar mijn scheen luister is er niet zo veel aan de hand. Vanaf de Woolderesloop weer wat snelheids trainingen gedaan. #Trainenisvoortalentloze

Gistermiddag stond ik lekker in de zon èn in startvak A van de CPC in Den Haag. Gisteren is mijn jaar goed begonnen: de CPC loop in Den Haag. Op deze manier mijn eerste goede voornemen afgestreept: tien kilometer met (tegen?) Jeroen lopen #Pang.

Ik heb ontdekt dat ik sneller ben geworden van de trainingen en dat Jeroen nog sneller is geworden van nog meer trainingen. We hebben beide een dik PR gelopen (Strava). Na 38’28 passerde ik de meet 46 seconde later dan Jeroen. #Goedwordeniseenkeuze

What’s next? Vermoedelijk morgen een potje golf. Op de wii. #Ikwilcornelisverslaan

Bouke Scheltinga

Bouke, ook wel bekend als Brace. Ook al heeft hij allang geen beugel meer, hij blijft de jongste van het stel. Een echte Aloha-boy, maar start in de 1eDivisie voor TC-Twente.