Je bekijkt nu Sponsor actie voor KWF kankerbestrijding

Sponsor actie voor KWF kankerbestrijding

Op Koninginnedag gaan Evert en ik maximaal, niet aan de drank zoals het merendeel van de Nederlandse studenten dat doet, maar maximaal voor de KWF Kankerbestrijding.

Er worden op Koninginnedag in het Gelderse Gendt 2 sportevenementen georganiseerd voor 2 goede doelen: de Gendtse Polderloop over 7.5 km en de Wielerronde van Gendt over ongeveer 30 km. Wij zouden geen echte triatleten zijn als we niet zouden deelnemen aan beide evenementen, op 1 middag.

Deze 2 evenementen staan in het teken van de KWF Kankerbestrijding via stichting Alpe d HuZes en Ride for the Roses. Wij proberen komende week zo veel mogelijk geld in te zamelen voor deze evenementen en om zo naast onze inschrijving nog en extra bedrag bovenop te doneren. Een van de leden van de organiserende vereniging de Lingetrappers (Roland Rtten) zal op 4 juni 2009 zelf meedoen aan de Alpe dHuZes, en 6 keer achter elkaar de Alpe dHuez beklimmen.

Voor ons allebei wordt het onze eerste deelname aan een wielerronde, een rondje van 1,2 km rond de kerk van Gendt en gedeeltelijk over het triathlonparcours. We zullen het opnemen tegen lokale en ervaren renners als Ruben van Kempen, Theo Ebben, Maarten Peters en natuurlijk Roland Rtten.

Wie ons wil sponsoren kan een mailtje sturen naar: [email protected].

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.