Sport en Ondernemen Lingewaard

Afgelopen dinsdagavond, 29 maart, werd het bekend gemaakt: Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard (SOL) gaat mij sponsoren.

SOL is een stichting die tot doel heeft de jeugdsport binnen de Gemeente Lingewaard te promoten en op een hoger niveau te brengen door middel van sponsoring. Bij deze stichting zijn tot nu toe ruim 30 ondernemers aangesloten.

De bijeenkomst werd gehouden in het ’t Pannehuis. Het eerste gedeelte van de avond werd gevuld met een interessante presentatie van Andre Kwakernaat: “everything under control, you drive to slow”. Tijdens het tweede deel van de avond heb ik een presentatie gegeven over mijn sport. Hier geldt juist het tegenovergestelde “als je te langzaam gaat, heb je niet alles onder controle” (zie onder). De Stichting SOL heeft hier op een positieve manier op in gehaakt door het overhandigen van een cheque als bijdrage voor een nieuwe snelle fiets. Dit zal zeker mijn prestaties ten goede komen…  hartelijk bedankt!

De stichting hoopt op nog meer leden. Dus mocht u interesse hebben in het verbreden van uw netwerk van ondernemers binnen Lingewaard (en ook daarbuiten), neem dan een kijkje op http://www.sportenondernemenlingewaard.nl

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.