Stein is niet fijn

Stein is niet mijn wedstrijd. Dat merk ik al 2 jaar achter elkaar en bleek ook dit jaar weer zo te zijn. Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Zwemmen net 10 seconden te kort voor de kopgroep, fietsen niet super en lopen onder de maat. Totaal 9e, 8e Nederlander en 4e in de categorie onder 23jaar. Over het zwemmen ben ik tevreden, vorig jaar zat ik er nog een stuk verder achter dus de progressie zit er goed in. Ook geeft dit vertrouwen dat ik internationaal goed mee kan in het water. Wel jammer natuurlijk dat ik er nog net niet bij zat…

Het lopen en fietsen gingen de vorige wedstrijden een stuk beter. Waarom het nu niet lukte blijft een beetje de vraag. Het heuvelachtige loopparcours kan hier iets mee te maken hebben. De trainingen draaien allemaal goed dus in de komende wedstrijden heb ik het volste vertrouwen.

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.