Je bekijkt nu Team4Talent

Team4Talent

Het is al even bekend, maar het kwam er maar niet van om het op onze site bekend te maken, dus bij deze.

In maart hield ik een presentatie bij Stichting Sport ondernemen Lingewaard over mijn triathlon ambities. André Kwakernaat, die voor mij een presentatie hield over social media, raakte geïnspireerd door mijn verhaal en een week later zat ik bij hem thuis om te praten over sponsoring. Om een lang verhaal kort te maken; André sprak met John Nagelhout en het idee ontstond om een team te beginnen: Team4Talent.

Bij Team4Talent gaat het niet alleen om talent op het gebied van de triathlonsport, maar ook om het ontwikkelen van talent op andere gebieden. Zo krijgen jonge fotografen, communicatiedeskundigen (o.a. Cornelis) en talenten op financieel- en managementgebied de kans om in de praktijk te leren. Een heel mooi en uniek concept.

Ik ben net terug van 2 weken Lanzarote. Hier heb ik samen met mijn nieuwe teamgenoten Mark Oude Bennink en Edo van der Meer flink getraind. Ook Bas Diederen, Jorik van Egdom, Danne Boterenbrood en Wouter Duinisveld (een atleet met een donorhart) zitten in het team.

Team4Talent is voor mij een droom die uitkomt. André en John hebben het zeer professioneel opgezet en denken aan werkelijk alles. Niks is te gek en alles kan! Ik heb zelfs een T4T iPad!

Inmiddels heb ik hier ook al 2 fietsen van Cervélo staan; de S2 als trainingsfiets en de S5 als wedstrijdfiets, afgemonteerd met DI2 en geleverd door Veltec. De wielen worden geleverd door HED en de wetsuits krijgen we van Sailfish…

Allemaal topmerken bij een topteam! Binnenkort wat meer plaatjes…

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.