Je bekijkt nu Trainingscross in Tegelen

Trainingscross in Tegelen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Afgelopen zondag hebben Evert en ik in Tegelen mee gedaan aan de Klein Zwitersland Cross. Het was een pittig parcours in het bos over 8675m. Veel trainingsmaatjes van het Seven Hills Running Team gingen ook van start en domineerden de wedstrijd.

Na een halve ronde (van de 5) achter teamgenoten Hans, Wouter, Dorus en Evert te hebben gelopen, zat ik al bijna in de verzuring en moest ik de jongens laten gaan. Dit komt omdat ik nu alleen nog maar langzamere trainingen heb gedaan en al mijn snelheid dus uit de benen is. Op dit moment van het seizoen natuurlijk helemaal niet erg omdat er in de winter vooral aan de basis gewerkt moet worden.

Nog twee keer werd ik ingehaald om vervolgens als 7e te finishen. Trainingsmaatje Hans Dilling won de wedstrijd voor Wouter Dilling. Evert pakte een mooie derde plek en mocht nog een iris-cheque van 7,50 euro mee naar huis nemen.

Cornelis Scheltinga

Cornelis, de Garnaal, Eddy of geef 'm een naam. De 3e broer doet triathlon sinds 2010 met als hoogtepunt de Gouden plak op het WK Crosstriathlon in 2013.