Je bekijkt nu Trainingskamp Anthor

Trainingskamp Anthor

Helaas ben ik weer terug in Nederland na een week trainingskamp in Anthor, Zuid Frankrijk. Na een heerlijke week trainen met leuke mensen moet ik morgen weer aan de bak in het echte leven. Terwijl ik dit berichtje schrijf denk ik vol verlangen terug aan de Cote d Azur waar we gistermiddag bij een zonnige 20 graden afscheid namen van het huis wat een week lang mijn ultieme trainingsoord was. Terwijl mijn benen nog vermoeid aanvoelen van de trainingsarbeid gedurende de hele week lijkt het toch al wel lang geleden.

Het weer was wisselend: het heroeke beulswerk in de stortregen op zondag stond in contrast met het relaxte losfietsen in korte broek en korte mouwen van gister. Ook erg veel wind gehad, Jasper Foolen en Bart vd Wal werden tijdens een lange duurrit zowaar van de weg geblazen door een zijwaartse rukwind.

Afgelopen week was eigenlijk mijn aller eerste trainingskamp, nooit eerder ben ik speciaal om te trainen afgereisd naar een daarvoor geschikte locatie. Ik moet zeggen: het is me ontzettend goed bevallen! Naast de gezamenlijke trainingen hebben we ook erg veel lol gehad, en gingen de gesprekken (misschien tot vervelends toe) alleen maar over sport. Voor mij geen probleem, en qua spannende koersverhalen heb ik ook een aardige duit in het daarvoor bestemde zakje gedaan. Coach Koen, Annemarie, Peter , Robin (Buffel), Jasper, Bart, Tijn, Guido, Bert, Nathalie, Henk, Robyn en Cesar: bedankt!

Trainen in Anthor Een paar memorabele quotes van afgelopen week:
Dat is een fraai kader!
Hey, kijk! Een rimpelsaurir!
Pang!
Koers!
Die doet geen swim-bike-run, maar swim-bike-die!
Hij kan wel trappen, maar niet fietsen.
Mijn conditie is zo slecht dat ik al geparkeerd sta voor ik stuk zit
Ik draai m 3 keer om zn kader!
Nu is het echt koers!
Lekker, lekker, lekker!!!

En verder heb ik natuurlijk ook de nodige kilometers gemaakt:
Swim 9500 4u40
Bike 542 20u10
Run 49 4u20
Kracht 1u00
30u10 totaal

Op naar 2 augustus: Ironman UK!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.