Je bekijkt nu Trivolution t-shirts: € 17,50

Trivolution t-shirts: € 17,50

Vorige week heb ik hier in Kona 150 trivolution t-shirts laten drukken. Het design is tot stand gekomen samen met één van mijn beste vrienden Dennis Willems van Dezzign. Al langere tijd had ik dit idee maar in Nederland is de markt niet groot genoeg om er echt iets van te maken. Hier in Kona is dat natuurlijk een ander verhaal.  Komende week probeer ik de t-shirts te slijten bij de pier, carbo load dinner en awards ceremony. Ben benieuwd of Amerika net zo enthausiast is over mijn idee als ik zelf!

Prijs & bestellen
Uiteraard sluit ik mijn gewaardeerde collegae landgenoot triatleten niet uit van deze fantastische must-have. De prijs is € 17,50 inclusief verzendkosten. Stuur mij een mailtje en laat weten welke maat en kleur. Ik geef de shirts mee aan Hans, Hans landt op 14 oktober in Nederland. Cornelis pikt de shirts op en zal ze versturen.

Maatvoering
Shirts zijn beschikbaar in de maten S, M en L en vallen groot uit. Zelf ben ik eigenlijk altijd een M maar een S kan ik hier goed hebben.

Merk
Het merk is Hanes Heavyweight en Hanes Tagless, in Amerika een goed gewaardeerd merk dat staat voor kwaliteit.

Kleur
De officiele kleurnamen van Hanes zijn Oxford gray, deep red, fatigue green en royal blue.

Om maar even af te sluiten met een afschuwelijke standaard koop kreet, maar wel degelijk van toepassing: wees er snel bij, want op is op!

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.