Je bekijkt nu Verlaat kerstcadeautje

Verlaat kerstcadeautje

Na veel positieve reactie op de logboeken van 2009 hebben we besloten om jullie ook de logboeken voor het jaar 2010 te geven. Lekker makkelijk bijhouden wat je gedaan hebt in trainingen, en erg leuk om te vergelijken met voorgaande jaren als je het logboek al meerdere jaren bijhoud… Veel plezier ermee!

Cornelis, Diederik en ik hebben op 3e kerstdag nog een wedstrijdje gelopen in Pannerden. Daar wordt ieder jaar 4 weken achter elkaar de dijkencross georganiseerd en eigenlijk doen wij er altijd wel eentje mee voor de fun. Het was voor Cornelis zijn debuut op een 10km. Dat 10 km wat anders is dan 5 heeft hij gemerkt.. De laatste kilmoters waren erg zwaar voor hem. Ondanks dat Finishte hij in een mooie tijd van 35.43. Diederik kwam binnen in een tijd van 34.36 en mag hier erg tevreden over zijn na z’n rustperiode.

Ik zelf heb echt als een training gelopen en streed in een groepje van 4 om de 3e plek. Ik vond het niet nodig om er een zware wedstrijd van te maken en bleef lekker in het groepje meelopen tot de laatste kilometer. Hier versnelde ik en werd 3e in een tijd van 33.15.

Dit weekend doe ik mee aan het combi-klassement in Egmond. Dat houd in dat ik op zaterdag de mountainbikewedstrijd Egmond-Pier-Egmond fiets en een dag later de halve marathon van Egmond loop.

Diederik zat met de jaarwisseling in het vliegtuig richting Nieuw-Zeeland. Meer bericht daarover in komende weken.

Evert Scheltinga

Evert is de 'profi' van het stel. 'S winters woont hij in Zuid-Afrika om zomers in Europa het wedstrijdseizoen te starten.