Weer terug in Nederland!

Na 8 weken Ethiopiƫ ben ik sinds zondagmiddag 8 juni weer terug in Nederland. Ik heb een zware maar ook hele mooie tijd gehad. Vrienden gemaakt, veel gezien en veel dingen gedaan en dingen beleefd waarvan ik nooit had kunnen bedenken dat ze bestaan. Zwaar was vooral het voedsel, wat ik niet altijd binnen kon krijgen / houden. Hierdoor echt honger gehad, vooral in de eerste 2 weken. En geloof mij, honger is vreselijk! Ik ben blij dat ik weer (redelijk) gezond en veilig thuis ben en het kleine welkomstfeestje was geslaagd! (pa, ma & Marlies bedankt!) Nu ben ik alweer hard aan het trainen maar enige vorm van vorm is ver te zoeken, dus er is een hoop te doen! Hopelijk komt daar snel verandering in en kan ik eind augustus nog wat presteren in de triathlons van o.a. Veenendaal, Doetinchem en Deventer.

Diederik Scheltinga

De oudste van de broers, zoekt graag de grenzen op (niet alleen fysiek) en volbracht al 13 Ironmans.